Vilken glädje det är här hemma när vi går ner i källaren och plockar våra alldeles egna champinjoner.
Vi har aldrig ätit så här goda champinjoner tidigare. De är fasta och det blir inte alls så mycket vätska av dem. De smakar som en blandning av champinjon, stolt fjällskivling och vårmusseron. Helt underbara alltså .
Se tidigare inlägg nedan
Nr 1 http://farbrorgron.blogspot.se/2014/01/champinjoner-odla-sjalv.html
Nr 2: http://farbrorgron.blogspot.se/2014/01/champinjoner-odla-sjalv-del-2_31.html
Wow, har du skrivit om tidigare i bloggen hur du har gått till väga? Det vore kul att se hur det gick till...
SvaraRaderaBlev inspirerad av ert tidigare inlägg och beställde en låda jag med och även hemma hos oss fungerade. Jag imponerades av både storlek och fastheten i svampen. Ja, först och främst att det verkligen fungerade också så klart. Tack för tipset! Det här ska vi fortsätta med.
SvaraRaderaOh så skoj! Det vill jag med prova!! Hur lång tid tar det innan nåt 'händer'?
SvaraRaderaVilken kul grej!
SvaraRaderaHur länge funkar en sån låda och hur mycket kan man skörda...?
Vad spännande, roligt att det fungerade så bra! Älskar första bilden :)
SvaraRaderaMen så roligt! Jag undrar också hur stor skörden blir och hur länge man kan skörda.
SvaraRaderaMåste man köpa en ny låda varje gång eller kan man fortsätta och få fler skördar på en och samma låda?
SvaraRadera/Johanna Norberg
6-7 skördar
RaderaHej! Jag undrar vad frakten gick på? Vill beställa men är rädd att jag får en chock sen...
SvaraRadera