tisdag 28 juli 2015

Konsten att odla sin egen mat

Förlag: LUX Publica  Foto: Linda Eliasson
Väck din odlarlust!

Med hjälp av vår lilla gröna handbok kan du som är nybörjare lyckas med din grönsaksodling redan första året, och du som är erfaren odlare få rikligare skördar och färre problem.

Du kan odla precis överallt: på landet och i staden, på friland, på balkongen, i pallkrage, växthus och i sovrumsfönstret – det gäller bara att veta hur du optimerar förutsättningarna för grödan och platsen du vill odla på.

Boken och odlingsinstruktionerna är praktiskt utformade för att verkligen komma till användning. Vi utgår från grödan och odlingsplatsen och leder dig, steg för steg, från sådd till skörd. Vi ger tips på fröer, sorter, jordar och gödsel. Vi beskriver hur du sköter och vattnar dina grödor samt hur du planerar ditt odlande för att sprida ut arbetet och kunna skörda hela året.

I 20 år har vi med stor odlarglädje prövat oss fram, och våra erfarenheter och kunskaper håller du nu i din hand. Med rätt inspiration och vägledning blir alla fingrar gröna.

– Johannes & Theres

6 kommentarer :

  1. Vad fin den ser ut! När jag följer länken ser den dock fortfarande ut att kosta 240 :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej! Erbjudandet gäller genom att maila förlaget på order@luxpublica.com. Vi har ändrat. Lycka till med beställning :-)

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Tack för en mycket trevlig och inspirerande bok.
    Även om jag odlat i över 40 år är den så härlig att läsa.
    Tröttnar aldrig på bra trädgårds böcker!!!

    SvaraRadera
  4. Den verkar finfin. Ni verkar ju lyckas med allt och det kan jag behöva. Särskilt en sommar som denna.

    SvaraRadera