tisdag 2 januari 2018

Årets första poddavsnitt - Ny säsong och nya odlingsplanerVälkommen till årets första avsnitt av Två odlare emellan. I det här avsnittet hamnar vi bland lila grönsakers nyttighet, hur man odlar sötpotatis och allt annat mellan jord och bord. Sara nappar också helt spontant på en ny chiliutmaning och jag förbereder ett vadderat kuvert med en flaska. Vi vill också passa på att välkomna vår huvudsponsor Algomin som kommer höras i årets alla avsnitt. Från och med januari kommer vi sända ett avsnitt i veckan. Välkommen till oss.


Huvudsponsor”Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck” är en podcast med Sara Bäckmo från Skillnadens Trädgård och Johannes Wätterbäck från Farbror Grön.  Lyssna på årets första samtal. Vi summerar året som gått och pratar om våra fröbeställningar.

Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes, Spotify och Acast och Saras och våra hemsidor. Två odlare emellan har också en facebooksida där du kan följa och interagera med oss.


3 kommentarer :

 1. Vilken bra inledning på året! Jättebra avsnitt!
  Jag ska besöka nordiska trädgårdar iår också. :)
  /Kitty

  SvaraRadera
 2. Åh jag har så mycket att lyssna på innan. Är en sådan som vill lyssna i ordning. och som har hundra järn i elden och som sällan hittar tid att lyssna. För tid måste finnas. Älskar er podd och därför måste den få den ro som krävs. Gärna lagd trotsig treåring, vasken röjd och ett gott vin i ett glas på bordet bredvid. Har för sökt lyssna på jobbet vid datorn men fokus försvinner. Försökt i bilen men då är det ofta något jag behöver skriva upp och inte kan just då och sen är jag av banan igen, haha. Ser det ändå positivt, har massor att gotta mig med framåt.

  Tack för ert jobb, så inspirerande!

  SvaraRadera
 3. Härligt när man lyssnar på er o bryter ut i fniss... kan ni inte filma chilisåsprovningen för eventuell framtida visning�� jag känner en tjej från Guinea..HOn kan äta stark chili de får lära sig äta chili från 10-12 års ålder med ökande styrka.. jag kan inte äta hennes sås...får ingen luft.. hon gör egen mildare till mig... skulle vara kul att se era miner när ni provar..hihi...

  SvaraRadera