måndag 7 augusti 2017

Poddavsnitt om melonodling, bladlöss och kompostering




Melonodling på takodlingen är igång. Vi har fem olika sorter som breder ut sig över betongplattorna och skapar en krypande djungel. Det är inte i växthuset de odlas. Nej, de är planterade i pallkragar och earthboxes. Sara Bäckmo, däremot har alla sina 12 sorter i sitt tunnelväxthus. I veckans poddavsnitt pratar vi om våra melonodlingar och hur vi gör för att kunna skörda läckra bumlingar.

Jag är också väldigt nyfiken på Saras nya kompost och frågar en hel del om den och samtalet kommer också in på kompostering i stort och hur vi använder oss av kompostmaterial och hur vi jordförbättrar. Välkomna till vårt trettionde odlarsamtal.



Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en facebooksida där du kan följa oss.



SponsringI den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Denna vecka sponsras vi av bokashi.se

/Johannes




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar