tisdag 27 september 2016

När Buffé var på besökMinns ni sommaren med den katastrofala skogsbranden utan för Sala här i Västmanland? Det minns vi. Inandningsluften hade helt bytt karaktär , osade katastrof och luktade definitivt inte som hemma. Vissa dagar låg röken så tät att man inte riktigt vågade sig ut. Ingen annan i grannskapet syntes till på gatorna heller och omgivningen kändes väldigt öde.

En av dagarna där i augusti fick vi besök av fotograf och journalist från tidningen Buffé. Röken var just denna dag inte så tjock över Västerås, men i vänster hörn utav bilden kan man ändå ana något dimmigt.

Tidpunkten för detta besök var inplanerat sedan länge. Våra recept skulle långt innan provlagas i icas provkök för att med säkerhet vara något för tidningen att publicera. De valde bland alla våra rätter på bloggen och fastnade för stadsodlingssoppan, indiska bollar och tomatsåsen med kanel.

Matfotona togs där i provköket helt utan vår inblandning. Men den där dagen i augusti när även vi skulle förevigas på bild hade vi bjudit över våra vänner Karin och Johan för att njuta av indiska smaker tillsammans.

Varja gång vi får tidningen buffé i brevinkastet slår det oss att vi också varit med...en gång...för sisådär två år sedan.

Läs gärna i e-magasinet nedan.

www.e-magin.se/paper/x9vzp79b/paper/17

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar