tisdag 19 augusti 2014

Vaniljpudding på chiafrön

Det här är en fantastiskt god vaniljpudding som är nyttig och hur lätt som helst att göra vegansk. Vi serverar den iskall och det är då den smakar allra bäst.

Ingredienser
3,5 dl mjölk gärna soyamjölk
1 dl chiafrön
1 tsk vaniljpulver
2 tsk vaniljsocker
4-6 tsk kokossocker

Gör så här: Blanda ihop alla blöta ingredienser i en skål så att allt löser sig. Häll därefter i chiafröna och rör runt ordentligt. Ställ sedan skålen i kylen i minst 4h. Servera och njut

2 kommentarer :

  1. Alla blöta ingredienser... - mjölk och? Och vad är kokossocker? Det låter ju så gott!

    SvaraRadera
  2. Hej, vad gott det ser ut! Perfekt att utöka sitt vegansortiment med. Ursäkta min okunnighet, men vad är det som gör att det får en puddig konsistens, är det chiafröna?
    Trevlig helg!
    /Lina

    SvaraRadera