tisdag 18 oktober 2016

Så vinner du boken Alla fingrar gröna

Fotograf: Linda Eliasson
För några veckor sedan berättade vi på vår facebooksida att vi skulle lotta ut 10 signerade böcker efter att vi nått mer än 10 000 följare. Plötsligt insåg vi för några dagar sedan att vi nått målet med råge. Tack alla ni som följer våra odlingsäventyr.

Tävlingen går ut på att du först och främst gillar vår facebooksida Farbror Grön och därefter föreslår en vän, släkting, kollega, käraste eller kanske en granne som du tycker skulle ha stor glädje av vår odlingshandbok Alla fingrar gröna. Du skriver en motivering till varför du tycker hen skulle behöva boken och vi väljer ut 10 stycken som vi skickar signerade ex till.

Boken består av steg-för-steg-anvisningar för hur man sår, sköter om och skördar 36 ätbara växter. Därtill kommer våra bästa sortrekommendationer och förslag på jord, gödsel, såtider och odlingsplatser. Klicka Här så kan du provläsa vår odlingshandbok.

För att vara med i tävlingen, gillar du oss på Facebook och skickar ett mail till johannes@farbrorgron.se. Uppge ditt namn, motivering och din "väns" namn och adress.1 kommentar :