Det här receptet är beräknat för tre vuxna som inte är vrålhungriga. Spiskumminsmaken sitter i gräddfilssåsen och ger wrapsen det där lilla extra som gör att man blundar och njuter.
Ingredienser:
3 mjuka tacobröd
1 grön paprika eller färsk chili för den som gillar starkt
1/2 röd lök
50 - 100 g feta ost
1 tomat
1- 2 dl sallad skuren i strimlor
12 vegopuckar
2 dl gräddfil
1 pressad vitlöksklyfta
1- 2 msk malen spiskummin
En bit sallad ( blir extra gott med hemodlad)
Grillkrydda
Salt
Gör så här: Blanda först gräddfilen med vitlöken, spiskumminen och saltet och låt stå och musta till sig. Stek därefter vegopuckarna i rapsolja så de får fin färg och krydda dem med en god grillkrydda, gärna en rökt malen chipotlepeppar och lite salt. Lägg dem på hushållspapper så fettet kan rinna av och dela dem sedan i två delar. Dela rödlöken i tunna klyftor, tomaten i halvmåneskivor, paprikan och fetaosten i bitar och salladen i strimlor. lägg ut tacobröden och fördela ingredienserna. Klicka ut lagom med sås och vik in.
Så otroligt gott det ser ut! Jättebra blogg ni har, hittade hit från Hildas hem.
SvaraRaderaDet är intressant för mig som också bor i stan men är nyfiken på odling.
Stina
Kul och tack. Hoppas vi kan bidra med inspiration så att du kan komma igång med odlingen. Earthboxes funkar överallt att odla i och ger superbra resultat. Är du med på facebook så kan jag verkligen rekomendera trädgårdsgruppen Le POTAGER- the kitchen garden:
SvaraRaderahttp://www.facebook.com/#!/groups/odladinmat/