onsdag 30 november 2016

Farbror Gröns julkalender


Imorgon startar vi med vår julkalender. Det ska bli jättekul! Samtidigt startar vi vår julkampanj med 10% rabatt på vår bok Alla fingrar gröna. Gå in på förlagets bokshop http://shop.luxpublica.com/product/allafingrargrona och ange rabattkoden Farbror Grön. Vill du ha boken innan jul, se till att beställa i god tid. 

/Johannes & Theres

5 kommentarer :

 1. Men vad har hänt med bloggen? Mobilversionen har blivit omöjlig att använda, textstorleken är mikroskopisk och sidan anpassar sig inte efter displayen som jag bestämt har för mig att den gjort tidigare. Om jag zoomar sidan blir visserligen texten läsbar, men då behöver jag sidoscrolla, och när jag försöker göra det aktiveras istället funktionen för att gå till föregående respektive nästa inlägg. Faktiskt fungerar skrivbordsversionen bättre även i mobilen! Gamla inlägg via inläggsarkivet däremot, är helt okej. Hoppas du kommer tillrätta med teknikaliteterna, så det väsentliga innehållet kommer till sin rätt igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmpf... Jag tar genast tillbaka ovanstående klagovisa. När jag postat kommentaren, blev sidan helt normal igen. Detta efter att jag under flera dagar byggt upp min irritation över att jag inte kunnat läsa din blogg. ��

   Radera
  2. Jag älskar att höra att du blivit irriterad över att inte kunnat läsa vår blogg! Skönt att det fungerar. Jag fick det att fungera på min tele även om det blev lite segt med filmen. Var det kanske telefonen som behövde en uppdatering? När jag ändå har dig på tråden, har poddavsnitten på Två odlare emellan sett bra ut i din mobil?
   Mvh Johannes
   http://tvaodlareemellan.blogspot.se/

   Radera
  3. Ja, det ser ut som det ska.

   Radera
 2. Oj vad märkligt. Vi kollar upp vad som hänt. Tack

  SvaraRadera