tag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post6957732886576060513..comments2023-10-30T09:27:41.369+01:00Comments on Farbror Grön: Syrénsaft på Johannes visUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-83208103480248663972016-06-03T10:00:46.408+02:002016-06-03T10:00:46.408+02:00Spännande! Fast jag får samla blommor i 25 år för ...Spännande! Fast jag får samla blommor i 25 år för att få ihop till receptet på mitt träd... Nattlordenhttps://www.blogger.com/profile/03306499222974507617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-41130532404280578372012-06-21T09:31:38.187+02:002012-06-21T09:31:38.187+02:00Perfekt då ska jag testa ditt recept på mina fläde...Perfekt då ska jag testa ditt recept på mina fläderblommor. Fick tips om att ha lite gin i också :-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15586799220067955948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-76104255694987872722012-06-20T10:01:38.574+02:002012-06-20T10:01:38.574+02:00Absolut det är samma koncept, med hett vatten över...Absolut det är samma koncept, med hett vatten över blommorna, stå i fyra dagar med socker osv. Jag har dock aldrig testat med lime där, utan bara med citron. Här i Västerås har fläderblommorna inte börjat att slå ut än, så därav har jag inte hunnit att göra någon ännu och lägga ut ett recept. Men det kommer:)Farbror Grönhttps://www.blogger.com/profile/03768291429602577960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-18239254611174253052012-06-20T09:52:45.347+02:002012-06-20T09:52:45.347+02:00Kan jag göra samma sak med fläderblommor från min ...Kan jag göra samma sak med fläderblommor från min fläderbuske?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15586799220067955948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-19654685359064481122012-06-12T13:35:34.529+02:002012-06-12T13:35:34.529+02:00Tack:) och tack för bra tips med bubbelvatten. Syr...Tack:) och tack för bra tips med bubbelvatten. Syrènsaften är verkligen fantastiskt god. Jag lät nästan alla mina flaskor stå i rumstemperatur i några dagar innan de placerades i källaren. Vilken chock vi fick när den vackra färgen försvann! Den är lika god men har inte kvar sin rödaktiga ton utan har blivit lite åt det gula hållet. Ett tips borde därför var att förvara den svalt, ja gärna i frysen eller färga den med lite röbetsavkok.Farbror Grönhttps://www.blogger.com/profile/03768291429602577960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-82503744469442458302012-06-06T11:57:13.092+02:002012-06-06T11:57:13.092+02:00Jag gjorde ett liknande recept förra året:) Jag la...Jag gjorde ett liknande recept förra året:) Jag lade in mina flaskor saft i frysen och på så sätt kunde njuta av saften längre. Jättegod att blanda med bubbelvatten eller i bålen:)<br />Jättefina bilder ni har fått till:)Ann-Sofi MATSAFARIhttp://www.matsafari.matmolnet.senoreply@blogger.com