tag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post2222867144410646204..comments2023-10-30T09:27:41.369+01:00Comments on Farbror Grön: Syra chili blandburkUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-44544711815714311132013-11-21T00:01:20.590+01:002013-11-21T00:01:20.590+01:00Ska burken vara lufttät under syrningsprocessen?Ska burken vara lufttät under syrningsprocessen?Oscarnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-58514541211580875622013-11-05T07:37:47.696+01:002013-11-05T07:37:47.696+01:00Detta gör jag redan ikväll! Tack! Bra att veta ang...Detta gör jag redan ikväll! Tack! Bra att veta ang saltet är att jodet tar död på bakterierna som behövs vid syrningen och kan göra att syrningsprocessen helt uteblir. EvaMed fingrarna i (j)ordenhttps://www.blogger.com/profile/12403032416500834553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-28760780269146689562013-09-20T09:22:57.879+02:002013-09-20T09:22:57.879+02:00För att det stör syrningsprocessen och kan ge en ä...För att det stör syrningsprocessen och kan ge en äcklig bismak. Joden får du peta i dig från ett annat håll :)Farbror Grönhttps://www.blogger.com/profile/03768291429602577960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1719257330069448761.post-12395682579161818042013-09-19T22:58:10.139+02:002013-09-19T22:58:10.139+02:00Varför icke-joderat salt? Som vegetarian är det ex...Varför icke-joderat salt? Som vegetarian är det extra viktigt att få i sig jod.Anonymousnoreply@blogger.com