lördag 14 mars 2015

Aubergine från Alla fingrar gröna

Har ni provat att odla aubergin och sorten Farmers Long? Formen skiljer sig mycket från en traditionell aubergin, men smaken är densamma, nästan. Trots att den är smal och mycket mindre, smakar den mer och passar särdeles bra att steka i skivor med vitlök och serveras som tillbehör till exempelvis grillat. Blir du sugen att odla denna delikatess finns pedagogiska steg för steg anvisningar i vår kommande bok Alla fingrar gröna. Där kan man även läsa om 34 andra av våra favoritgrödor, hur de kan odlas, var de trivs, hur man kan undvika skadeangrepp och hur man tillreder skörden.

Boken kommer att börja säljas på Nordiska trädgårdar och där kommer vi också att befinna oss, mingla, prata odling, bjuda på smakprov av våra syrade chilisåser och sälja några flaskor. Vi står tillsammans med Nelson Garden i monter C07:50. Vi ses!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar